oxoweb322332

Fiets leasen

Bij Fietsplaza krijgen we vaak de vraag of wij ook financieringen afsluiten of dat men gebruik kan maken om met een gespreide betaling te betalen. Payplan biedt een flexibele manier van betalen voor uw fiets en accessoires tot een maximaal bedrag van €5.000,00 Voor informatie over Payplan, het berekenen van uw maandtermijn ga naar https://payplan.nl/consumenten/

Kies zelf de looptijd en maandtermijn.

Belangrijk!

Onze tweewielerproducten bieden wij regelmatig aan tegen scherpe prijzen. Op gefinancierde producten kunnen wij echter minder korting geven. Geef in een e-mail of bij één van de verkopers in de winkel duidelijk aan welk product u met Payplan wenst te kopen. Dan krijgt u een prijsopgaaf waarmee u zelf online een passende PayPlan berekening kan maken en aanvragen.

Het betaalplan

Ben je van plan een eenmalige grote uitgave te doen en weet je al precies welk bedrag nodig is? Dan is een betaalplan van PayPlan een optie. Het betaalplan van PayPlan is een goederenkrediet. Een goederenkrediet is een persoonlijke lening waarbij het geld dat je leent uitsluitend bedoeld is voor de aankoop van een bepaald product in een winkel. Je koopt het product, hebt dit direct in eigendom, en betaalt in vaste maandelijkse termijnen de kredietsom met rente af.


Kenmerken betaalplan

Bij een betaalplan weet je van tevoren waar je aan toe bent;

monitor.png
- Je weet welk bedrag je leent
- Je weet welk maandbedrag je betaalt
- Je weet hoeveel rente je betaalt per maand
- Je weet hoeveel je aflost per maand
- Je weet wanneer je het betaalplan hebt afgelost

EEN BETAALPLAN AANVRAGEN

Een betaalplan aanvragen doe je via je winkelier. De winkelier moet over een PayPlan-account beschikken. De winkelier berekent het maandtarief voor je en stuurt je een vrijblijvende offerte via e-mail op je persoonlijke PayPlan account.

EEN BETAALPLAN AFSLUITEN

Maak je aanvraag voor het betaalplan definitief door het aanvullen van enkele persoonlijke- en financiële gegevens. Hierna volgt een beoordeling door de kredietverstrekker met eventuele voorlopige goedkeuring. Heb je een voorlopige goedkeuring? Dan ontvang je de kredietovereenkomst op je persoonlijke PayPlan-account. Onderteken de overeenkomst en upload hem vervolgens samen met de gevraagde documenten. Hierna volgt de eventuele definitieve goedkeuring.  

ONTVANG JE AANKOOP

Na definitieve goedkeuring ontvang je bericht van PayPlan. De winkelier maakt vervolgens een afspraak tot levering. Met het ondertekenen van de aflever bon, kun je direct gaan genieten van je aankoop.
Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
  • Eigen winkel en werkplaats met gediplomeerd personeel
  • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
  • Snelle service Volledige service en garantie
  • Officieel dealer
Service ALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens kantooruren: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.