oxoweb322332

Werkplaats

Voor gedegen onderhoud aan elke fiets kunt u uiteraard ook bij Fietsplaza terecht in onze Eigen werkplaats. Wij repareren alle soorten fietsen vakkundig. Wij hanteren een scherp werkplaats tarief,en werken met gediplomeerde fietstechnicussen.

Ook niet bij ons aangekochte fietsen kunt u uiteraard gewoon bij ons laten maken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan Uw elektrische fiets, met name Sparta Ion,Sparta Emotion,Koga Miyata,Puch,Ghost,Union,Batavus,Hercules,Saxonette en alle elektrische fietsen met het Bosch E-bike System..

Enkele prijsvoorbeelden:

Servicebeurt Stadsfiets 35,-

Servicebeurt Tour/Hybride/MTB 40,-

Servicebeurt elektrische fiets met rotatiesensor zoals de Sparta Emotion serie 50,-

Servicebeurt elektrische fiets met krachtsensor  zoals bv de Sparta Ion serie of Batavus Padova serie, en E-bikes met Bosch motor of Shimano motor € 50,00 (inclusief uitlezen,software updates)

Ook voor klanten die via onze webshop een fiets gekocht hebben en voor een servicebeurt van verder weg komen kunnen wij Klaar terwijl u wacht,van te voren met u afspreken.

Tevens is de eerste servicebeurt van de bij ons gekochte fiets of E-bike altijd gratis bij 500 km of 3 maanden van gebruik

Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
  • Eigen winkel en werkplaats met gediplomeerd personeel
  • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
  • Snelle service Volledige service en garantie
  • Officieel dealer
Service ALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens openingstijden: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.