oxoweb322332

Over Fietsplaza.nl

Dé Online fietsenwinkel van merk fietsen en e-bikes altijd met korting!

Welkom bij Fietsplaza, dé fietsenwinkel met een rijwielspeciaalzaak in Limmen, en wij hebben een webshop met de mogelijkheid om online fietsen te bestellen.

De goedkoopste e-bikes van Nederland

Wij staan erom bekend een van de de goedkoopste fietsenwinkels van Nederland te zijn, omdat u bijna elk merk fiets kunt kopen met kortingen van 5% tot wel 60%.Onze prijzen zijn geldig in onze winkel en ook bij online aankopen. En ondanks de lage prijzen geven wij 100% goede service en advies op alle fietsen. Ook voor alle reparaties aan uw fiets of e-bike kunt u bij ons terecht. Wij streven ernaar de fiets weer op dezelfde dag gerepareerd te hebben als de dag van binnenkomst reparatie.

Specialist voor elektrische fietsen

Tevens zijn wij gespecialiseerd op het gebied van elektrische fietsen wij beschikken dan ook over de juiste software van Bosch, Shimano Steps en Bafang om uw elektrische fiets perfect te laten functioneren.

Fietslease

Ook voor het leasen van een (elektrische)fiets bent u op het goede adres bij Fietsplaza, voor meer info klik op de button servic fietslease.

Fietsenplan/Werkkostenregeling (WKR)

Wij zijn aangesloten bij de volgende fietsen plan projecten: NFP, BFN en Bikes for business. Klik op de button service WKR/fietsenplan voor de exacte uitleg.

Betalen van fietsen online

Bij Fietsplaza kunt u een fiets of elektrische fiets online kopen en online betalen, of bij ons in de winkel waarbij u de keuze hebt uit betalen met contant geld of pinnen.

Mocht de door u gewenste fiets niet op onze site staan, dan kunt u via het contactformulier altijd een offerte aanvragen.

Fiets merken en fiets aanbieding

Wij hebben een passende fiets aanbieding voor de fiets merken die wij op voorraad hebben: Sparta, Sparta Ion,Victoria,Hercules,Coway,BESV,Keola,Vogue,Batavus, Union, BSP, Loekie,Sensa en meer. Fietsplaza krijgt vrijwel dagelijks nieuwe fietsen binnen. Ook is het mogelijk om uw nieuwe fiets te laten versturen door heel Nederland tegen een kleine vergoeding van € 20,00 voor een kinderfiets en € 30,00 voor een herenfiets of damesfiets. Of natuurlijk afhalen in onze fietsenwinkel vlakbij Alkmaar. Online fiets te koop – aflevering en garantie

Alle fietsen worden rijklaar afgeleverd met volledige garantie en een gratis servicebeurt.

Onze openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
10 - 18.00 uur
woensdag
10 - 18.00 uur
donderdag
10 - 18.00 uur
vrijdag
10 - 18.00 uur
zaterdag
10 - 17.00 uur
zondag
gesloten
Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
  • Eigen winkel en werkplaats met gediplomeerd personeel
  • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
  • Snelle service Volledige service en garantie
  • Officieel dealer
Service ALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens openingstijden: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.