oxoweb322332

Bel nu » 072 - 505 58 48

Wij zijn dé specialist in elektrische fietsen

Een goedkope elektrische fiets van Victoria vindt u bij Fietsplaza.nl!

Fietsen is in Nederland erg populair, we fietsen wat af met z’n allen! Wilt u veel kilometers fietsen in een razendsnel tempo? Dan is de elektrische fiets dé fiets voor u! Het voordeel van een elektrische fiets is dat u met minder inspanning veel langere afstanden kunt rijden dan met een normale fiets. Bekijk ons uitgebreide assortiment elektrische fietsen en u vind topmerken zoals Victoria en Sparta. De elektrische fietsen van Victoria hebben een mooie afwerking , zijn zeer comfortabel en verkrijgbaar in verschillende modellen. Koop nu uw e-bike van Victoria bij Fietsplaza.nl en ontvang hoge kortingen!

Wij hebben al een e-bike v.a. € 999,00

Ja u leest het goed, al vanaf € 999,00 kunt u een e-bike bij ons aanschaffen, inclusief 2 jaar garantie en een gratis servicebeurt!

Uw fiets binnen no time in huis!

Wilt u binnen no time een nieuwe elektrische fiets kopen voor een leuke prijs? Bij Fietsplaza hoeft u niet lang te wachten, binnen 2 werkdagen heeft u uw nieuwe fiets in huis. Naast elektrische fietsen kunt u bij ons ook terecht voor hybride fietsen, kinderfietsen, lifestyle fietsen, oma- en opafietsen, racefietsen, tandems, stadsfietsen, transportfietsen en vouwfietsen. Op al onze fietsen zit een garantie, daarnaast krijgt u bij ons een gratis servicebeurt! Fietsplaza biedt u:

 • goedkope elektrische fietsen;
 • breed assortiment merk fietsen;
 • ervaren personeel met méér dan 25 jaar werkervaring;
 • altijd korting;
 • een snelle levertijd;
 • Bosch service center ;
 • E-bike service center.

Wij helpen u graag!

Kom bij ons lang aan de Rijksweg 120 in Limmen en bekijk onze showroom met de nieuwste fietsen! Woont u niet in de buurt? Dan is onze webshop de ideale oplossing! Wij geven u graag advies over het aanschaffen van uw Hercules elektrische fiets. Heeft u een andere fiets op het oog maar zit u toch nog met wat vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
 • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
 • Eigen winkel en werkplaats met gediplomeerd personeel
 • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
 • Snelle service Volledige service en garantie
 • Officieel dealer
Service ALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens openingstijden: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.