oxoweb322332

Bel nu » 072 - 505 58 48

De beste elektrische fietsen vindt u bij Fietsplaza.nl!

Op zoek naar een elektrische fiets?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk gelijk ons brede assortiment e-bikes fietsen om te kijken welke fiets voor u geschikt is. Er zijn verschillende type elektrische fietsen waar u een keuze uit kunt maken. Het voordeel van een elektrische fiets is dat u zelf niet zwaar hoeft te trappen! De ebikes hebben een uitneembare accu en zijn overal oplaadbaar. Gaat u voor de populaire Sparta M8B of de Sparta F8E? Of gaat u voorkeur uit naar de voordelige ebikes van Vogue ? Er is genoeg keuze! Met e-bike van Fietsplaza bent u gegarandeerd van een echt kwaliteitsproduct! U kunt bij ons ook terecht voor fietsen van de merken Sensa, Hercules, Bosch,Victoria,Union,Conway,BESV en Shimano.

Gediplomeerd personeel met méér dan 35 jaar ervaring!

Weet u nog niet zeker welke elektrische Sparta fiets of Victoria e Trekkingu moet kiezen? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van de verschillende types. Doordat wij gediplomeerd personeel in dienst hebben met veel ervaring kunnen wij u goed helpen.

Fietsplaza.nl biedt u:

 • de goedkoopste merfkietsen met hoge kortingen;
 • een snelle levertijd;
 • breed assortiment merk fietsen;
 • E-bike service center;
 • Bosch service center ;
 • gediplomeerd personeel met méér dan 25 jaar werkervaring.

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij het vinden van uw elecktrische Sparta fiets! Aarzel niet en kom langs in onze fietsenwinkel aan de Rijksweg 20 in Limmen of neem contact met ons op via het contactformulier. Weet u al welk type Sparta Emotion fiets u wilt hebben? Ga dan naar onze webshop en maak een keuze uit ons brede assortiment.

Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
 • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
 • Eigen winkel en werkplaats met gediplomeerd personeel
 • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
 • Snelle service Volledige service en garantie
 • Officieel dealer
Service ALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens openingstijden: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.