oxoweb322332

Fiets leasen

Fietsplaza denkt mee, is flexibel, oplossingsgericht en doet wat ze zeggen. We voegen iets toe aan jouw fietsplezier.Dit zit in ons DNA. Bij Fietsplaza wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van je aanvraag tot het einde van je leasecontract zijn we erbij, we houden contact en zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen.  

Fietsplaza is de partij waar het samenwerken haast vanzelf gaat. Ons motto “samen komen we verder” is voor ons elke dag weer van toepassing. Ben jij benieuwd hoe wij samen verder komen? We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de winkel voor alle beschikbare mogelijkheden.

Private Lease

Nederland is hét fietsland bij uitstek. We fietsen om op ons werk te komen, om fit te worden,de boodschappen te doen of om gezellig met het gezin een rondje te rijden. De fiets zit in ons DNA. Al die kilometers wil je zonder zorgen fietsen. 

Daarom heeft Fietsplaza als doel gesteld om van jou zorgeloze kilometers onze zorg te maken. Voor een vast bedrag per maand heb jij dus een mooie (elektrische) fiets. Zonder hoge aanschafkosten, zonder zorgen over verzekering, reparatie en onderhoud maar met heel veel extra fietsplezier. 

Wil jij dus niet meer achteraan sluiten in de file, maar fit op je werk komen? Lease dan een fiets bij Fietsplaza.

De voordelen

  • Persoonlijk advies, we adviseren over de lease of welke fiets het beste bij jou past.
  • Geen grote uitgaves, maar een vast bedrag per maand.
  • Transparante voorwaarde met looptijd van 36 of 48 maanden
  • Inclusief; verzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud.
  • Eerste recht tot koop

Aanvraag

Het bestellen van een lease fiets is heel eenvoudig bij ons in de winkel. Na het bestellen krijg je binnen 24 uur te horen of de aanvraag is goedgekeurd.

Levering

Als de aanvraag is goedgekeurd gaan we over tot levering. Dit kan op twee manieren. Je krijgt de fiets thuis bezorgd tegen een kleine vergoeding, of je haalt hem op bij ons in de winkel in Limmen.

Onderhoud

Gedurende de looptijd hoef je niet aan je onderhoud te denken. Elk jaar ontvangt de fiets een standaard onderhoudsbeurt, waarvan je tijdig op de hoogte wordt gesteld. Zo rijdt je altijd op een goede fiets.

Verzekering

Als je bij Fietsplaza een fiets leaset krijg je het full-service pakket er bij. In dit pakket zit ook je verzekering. De fiets is tegen diefstal en schade verzekerd zonder eigen risico.

Garantie

Bij het leasen van een fiets heb je gewoon de gebruikelijke fabrieksgarantie. Als je een elektrische fiets leaset voegen wij hier een jaar langere accu garantie aan toe!

Zakelijk leasen

Ook zakelijk leasen is mogelijk bij Fietsplaza, voor meer informatie neem contact op met ons op 072-5055848

Waarom? DE VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Uitsluitend A-merken tegen lage prijzen
  • Eigen winkel en werkplaats met gediplomeerd personeel
  • Ruime voorraad Betrouwbare bezorging
  • Snelle service Volledige service en garantie
  • Officieel dealer
Service ALLES GOED GEREGELD

Uw fiets krijgt bij Fietsplaza alle denkbare service.

Bel tijdens openingstijden: 072 - 505 58 48
E-mail ons rechtstreeks: info@fietsplaza.nl
Stel een vraag of lees de antwoorden naar de F.A.Q. lijst
Zoekt u een fiets te koop?

Lees dan snel verder op onze site, waar u ook online kunt bestellen of kom langs voor een proefrit en advies in onze winkel. Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting, die beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webshop keurmerkZEKERHEID VOOR U ALS KLANT

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.